Over Platform Trefpunt


Ondernemen is een fantastisch avontuur, waarin je op jouw manier kan bijdragen aan een betere wereld. Maar het is óók knap lastig af en toe. Zeker als je het alleen doet. En zeker als je je niet helemaal begrepen voelt door de vele adviseurs en coaches die je zouden moeten helpen groeien. Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb jij het advies gekregen om ‘gewoon’ bedrijven te bellen met wie je zou willen werken? 

Volgens ons kan het ook anders. 

Wij geloven dat je pas écht goed kan ondernemen als je helemaal jezelf mag zijn. En dus hebben we een plek gemaakt waar dat kan. 

We vinden je leuk zoals je bent en geloven in wat jij doet.  En we willen graag dat ánderen jou ook leren kennen. Wij zijn er daarom om jou in contact te brengen met gelijkgestemde ondernemers. Je de ruimte te geven om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en aanmoediging te krijgen bij al je grootse plannen. En je een podium te bieden om jouw verhaal te delen.  

Wij zijn Wouter Hijlkema en Jessica Kelder. Samen runnen we dit platform. 

Wouter is daarnaast perspectiefveranderaar. Zijn favoriete vraag is: hey, wat nou als het anders zit? In de natuur ontdekt hij met jou hoe je anders naar je vraagstuk kunt kijken. Omdat vast blijven zitten zo zonde is en de oplossing stiekem al in je zit. 

Jessica is op haar beurt regelmatig te vinden met een feesthoedje op, wanneer ze als marketingmakker met ondernemers praat. De vraag die haar eindeloos fascineert is: hoe doe je dat, ondernemen? En daar heeft ze inmiddels best wel wat ideeën over, die beginnen met feesthoedjes. 

We vinden het leuk om kennis met je te maken of te horen wat je van dit platform vindt. Stuur ons dus gerust een berichtje via: info@platformtrefpunt.nl. Wie weet tot snel!

Foto: Bonny Vrielink