Het platform


Op ons platform vind je alles wat jij als introverte ondernemer nodig hebt om succesvol te ondernemen op jouw manier. Da’s een hele zin vol, maar wat betekent het concreet? 

  • Het platform is een online plek om vragen te stellen, tips te delen en te lezen, ervaringen uit te wisselen, af en toe je aanbod schaamteloos te promoten en kennis te maken met de liefste en leukste ondernemers, die allemaal een beetje op je lijken (en toch ook allemaal anders zijn!);
  • We bieden een jaarprogramma waarin alle thema’s die je als ondernemer nodig hebt aan bod komen. Je focust daarbij op één thema per keer, waar je op verschillende manieren tijdens online bijeenkomsten mee aan de slag gaat. Sommige thema´s volgen de seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan bijeenkomsten rondom reflecteren in de winter. Andere thema´s zijn gericht op ondernemersvaardigheden, zoals hoe je op een prettige manier als introvert bezig kunt zijn met je marketing en acquisitie.
  • Daarnaast zijn er online activiteiten buiten het jaarprogramma om. Een voorbeeld is het slowdaten: onze tegenhanger van speeddaten. Dat is wél kennismaken met elkaar, maar níet in een moordend tempo zoveel mogelijk mensen spreken.  
  • En dan zijn er ook nog twee livedagen per jaar om elkaar af en toe ook in het echt te ontmoeten. 

In de praktijk betekent dit dat er bijna elke week een activiteit is. Soms zelfs meerdere per week. Je bepaalt zelf hoe actief je bent. Je bent dus niet verplicht om naar alle bijeenkomsten te komen, overal op te reageren of altijd online te zijn. Misschien heb je soms meer behoefte aan contact en op andere momenten minder. Misschien spreken sommige thema’s je meer aan dan andere. En misschien heb je op het ene moment meer te vertellen dan op het andere. Alles is goed. Jij bepaalt.  

Al onze bijeenkomsten zijn introvert-vriendelijk. Dat betekent bijvoorbeeld dat we je nooit zomaar vragen om te pitchen, dat we geen voorstelrondjes-op-volgorde doen en dat er genoeg tijd is om na te denken over je antwoorden. 

We vinden het leuk als je mee komt doen!

“Ik ben zo blij dat ik aangesloten ben. Dit is toch wel mijn zakelijke tweede thuis geworden. Proud to be a member ❤”

Corrie Kamminga, tekstschrijver en vertaler