Het platform


Een platform waar je andere introverte ondernemers leert kennen, ervaringen van elkaar hoort, tips krijgt, kennis deelt en steun vindt. Waar het leuk, gezellig en laagdrempelig is. En waar geen plek is voor een apenrots, geschreeuw en gedoe. Dat is Platform Trefpunt.

Op het platform zelf vind je:

  • Ledenprofielen: je kort voorstellen, gevonden worden en anderen vinden (alleen voor leden);
  • Werk gevraagd en aangeboden: rustige periode en op zoek naar werk? Laat het weten! Of kun je juist wel wat hulp van één van onze leden gebruiken? Laat hier weten waar je naar op zoek bent (alleen voor leden);
  • Samenwerkochtenden: even online koffiedrinken en dan aan het werk. Gezelligheid én productief zijn. Met altijd een luisterend oor als je vastloopt. Zo zien samenwerkochtenden eruit (voor leden en voor wie vast een keertje wil kennismaken);
  • Themabijeenkomsten: online bijeenkomsten waarin we met elkaar praten over een onderwerp rondom ondernemen. Bijvoorbeeld netwerken, klanten vinden, met klanten omgaan, je tijd indelen, marketing of iets anders waar je over wilt leren (voor leden en voor wie vast een keertje wil kennismaken).
  • Twee livedagen per jaar: twee keer per jaar komen we in het echie samen. Op de laagdrempelige en introvert-vriendelijke manier die je van ons gewend bent. Daarna is het nóg leuker om elkaar weer online te zien (alleen voor leden);
  • Tips, audio en meer: makkelijker ondernemen, dat is de missie. Op het platform vind je daarvoor tips van andere introverte ondernemers en andere waardevolle audiobestanden en inzichten (alleen voor leden);
  • Workshops: beter worden in het ondernemen terwijl je gewoon jezelf mag blijven. Daar zijn de workshops voor. (voor leden en voor wie vast een keertje wil komen kennismaken).

Dus. Dit is het platform. We zijn nog jong en in ontwikkeling, dus wie weet wat er nog meer gaat komen! Ik hoor je ideeën graag én vind het superleuk als je mee komt doen.

“Het is fijn om met andere ondernemers die ook niet zo goed zijn in het naar buiten treden onze ervaringen te delen. Zo leer ik als beginnende ondernemer hoe zij dingen aanpakken. Dat helpt mij in het vinden van mijn eigen weg in het ondernemen. Het is ook leuk om webinars en workshops samen te volgen. Heel leerzaam zowel op het persoonlijke als het zakelijke vlak”.

Hester, remissiecoach

Een kijkje nemen achter de schermen van het platform? Founding member Karolina van Schrojenstein Lantman – Orlinska maakte er een te gekke post met filmpje over! Je vindt ‘m hier.