Over Platform Trefpunt


Ondernemen is een fantastisch avontuur, waarin je je ei kwijt kan en op jouw manier kan bijdragen aan een betere wereld. Maar het is óók knap lastig af en toe. Zeker als je het alleen doet. En zeker als je je niet helemaal begrepen voelt door de vele adviseurs en coaches die je dingen proberen te laten doen die niet bij je passen (koude acquisitie, netwerkborrels afstruinen, pitchen tot je een ons weegt, gehaaide marketingtrucjes, je kent het wel). 

Volgens ons kan het ook anders. 

Wij geloven dat je pas écht goed kan ondernemen als je helemaal jezelf mag zijn. En dus hebben we een plek gemaakt waar dat kan. We vinden je leuk zoals je bent en geloven in wat jij doet.  Wij zullen er daarom alles aan doen om jou te helpen slagen. Door je in contact te brengen met gelijkgestemde ondernemers. Door je de ruimte te geven om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en te oefenen. En door je een ijzersterk aanbod van inhoudelijke bijeenkomsten te bieden waar je als introverte ondernemer écht verder mee komt. 

Wij zijn Wouter Hijlkema en Jessica Kelder. Samen runnen we dit platform. Wouter is daarnaast psycholoog en coach voor introverte hoogbegaafden. Je mag hem alles vragen over prikkels en er gaat geen gesprek voorbij zonder dat je er wel een mooi inzicht aan overhoudt. Jessica is van huis uit tekstschrijver en marketingmakker en zal altijd proberen om je met een lach een gesprek uit te laten gaan. Het is haar motto dat álles leuker wordt met een feesthoedje op en je marketing al helemaal. 

We vinden het leuk om kennis met je te maken of te horen wat je van dit platform vindt. Stuur ons dus gerust een berichtje via: info@platformtrefpunt.nl. Wie weet tot snel!